شخصیت مشكی‌پوش‌ها را بهتر بشناسید


			
		شخصیت مشكی‌پوش‌ها را بهتر بشناسید
0



رنگ‌ها پیام‌های مختلفی دارند و انتخاب همیشگی یك رنگ از لایه‌های پنهانی شخصیت ما خبر می‌دهد. در صورتی‌كه خودتان یا یكی از اطرافیان نسبت به انتخاب رنگ مشكی تمایل نشان می‌دهد و بیشتر مواقع او را مشكی‌پوش می‌بینید ، همین جا فرصت خوبی است تا بعضی از ابعاد شخصیتی او را بهتر بشناسید.

1.    قدرت طلب
اگر به پوشیدن لباس‌های اجتماعی علاقه‌مند هستید، پرستیژ اجتماعی و قدرت برای شما مهم است. فردی مستقل هستید كه بیشتر مواقع تصمیم آخر را خودتان می‌گیرید و دل‌تان می‌خواهد روی پای خودتان بایستید، زندگی را به تنهایی اداره كنید و از پس موقعیت‌های دشوار زندگی بر آیید. با این وجود گاهی اوقات محافظه‌كار می‌شوید و به دلیل حفظ شرایط و از دست ندادن قدرت، آهسته و آرام پیش می‌روید. رنگ مشكی گاهی اوقات عاملی محدودكننده است و شما را از ریسك و خطر كردن باز می‌دارد كه این موضوع گاهی اوقات دردسرهایی برای مشكی دوستان ایجاد می‌كند.

2.    جدی و تهدیدآمیز
 یك مشكی‌پوش بیشتر مواقع خیلی جدی است و از داشتن این شخصیت لذت می‌برد. با این وجود گاهی اوقات مشكی بیش از حد برای مشكی‌پوشان خوشایند نیست. درصورتی‌كه اگر كمی رنگ متفاوت هم به محیط زندگی و لباس‌های‌شان راه دهند خشونت‌شان كاهش می‌یابد و شادی بیشتری را تجربه می‌كنند. شاید میل به سرگروهی و قدرت‌طلبی مشكی‌پوشان سبب شود گاهی اوقات دوستان و همكاران مشكی‌پوشان با دیدن این افراد احساس خطر كنند و رفتارهای دیكتاتورانه یك مشكی‌پوش برای‌شان آزاردهنده باشد.

3.     بی‌احساس و پیچیده
افرادی كه به رنگ مشكی زیاد علاقه دارند، به احساسات و عواطف توجه نمی‌كنند و ممكن است از نظر شخصیتی پیچیده به نظر برسند. درنتیجه ممكن است دیگران هنگام نشست و برخاست با آنها احساس خوبی نداشته باشند. دوستداران مشكی نمی‌توانند به سادگی اعتماد طرف مقابل را جلب كنند، از این رو ممكن است دوستان صمیمی زیادی نداشته باشند. از سوی دیگر انتظار نداشته باشید كه سیاه‌پوشان افرادی رمانتیك باشند. این افراد كمتر رمانتیك هستند و بیشتر اوقات با بخش جدی زندگی‌شان همزیستی دارند.

مانیفست زندگی مشكی‌پوشان دوری و دوستی است و در هر شرایطی فاصله‌شان را از دیگران حفظ می‌كنند. عواطف و احساسات شخص مشكی‌پوش به او اجازه نمی‌دهد به دیگران زیاد نزدیك شود و یك دیوار حائل بین او و سایرین وجود دارد. رفتارهای غیر دوستانه در میان طرفداران رنگ مشكی دیده می‌شود و كمتر نسبت به برقراری ارتباط صمیمی دو طرفه تمایل دارند.

4.  نوجوانان علاقه مند به مشکی
بعضی از نوجوانان ناگهان به رنگ مشكی علاقه‌مند می‌شوند و در همه بخش‌های زندگی‌شان ردپایی از مشكی را می‌بینید. ماهیت دوران نوجوانی این است كه فرد می‌خواهد هویت خود را پیدا كند و شاید رنگ‌هایی را برگزیند كه دیگران آنها را طرد می‌كنند یا برای‌شان مقبول نیست. در واقع ممكن است نوجوان در پاسخ به مخالفت اطرافیان به سمت این رنگ جذب شود و انتخاب رنگی كه مورد قبول والدین نیست، برایش جذاب باشد.

به هر حال روانشناسان به والدین توصیه می‌كنند كه اگر متوجه شدند فرزندشان به‌طور افراطی به مشكی علاقه دارد، نگران نشوند و او را از رنگ مورد علاقه‌اش منع نكنند. شاید این افراد مایل باشند علیه سنت‌ها و فرهنگ رایج خانواده رفتار كنند و شنا برخلاف جهت آب را ترجیح دهند. مشاهده این رفتار از یك نوجوان یا جوان مشكی‌پوش بعید نیست و انتظار می‌رود مشكی‌پوش چنین رفتاری را از خودش بروز دهد.

افرادی كه مشكی دوست دارند با داشتن رنگ مورد علاقه‌شان در قالب پوشاك، دكوراسیون، اتومبیل و. . . به آرامش می‌رسند. بعضی وقت‌ها با انتخاب رنگ مشكی از دنیای واقعی فاصله می‌گیرند و در افكار انتزاعی فرو‌می‌روند.

5. به دنبال بهترین‌ها 
آرمانگرایی ویژگی دیگر آدم‌های علاقه‌مند به رنگ مشكی است. وقتی می‌بینید افرادی در هر شرایطی اول از همه به مشكی فكر می‌كند، باید بدانید كه این افراد می‌تواند خودشان را از وضعیت و شرایط ناگوار خارج كرده و حتی از شرایط بد و منفی، به نفع خودشان استفاده كنند. با این وجود ممكن است برحسب شرایط لذت و خوشی‌های زیادی در زندگی‌شان نداشته باشند و هر روز احساس كنند زندگی‌شان خالی از احساسات خوشایند است. استقلال‌طلبی ویژگی دیگر این افراد است.

اگر قرار است با رئیسی كار كنید كه هر روز لباس مشكی می‌پوشد، بهتر است بدانید راضی كردن او كار ساده‌‌ای نیست. افراد مشكی‌پوش در كارشان چارچوب‌های مشخصی دارند و كمتر به مشورت و تبادل نظر با دیگران معتقد هستند. از ایستادن مقابل دیگران نمی‌ترسند و برای به كرسی نشاندن نظرات و عقایدشان تلاش می‌كنند. از جمله ویژگی دیگرشان این است كه به جزئیات زیاد اهمیت می‌دهند و دل‌شان می‌خواهد هر كاری را به بهترین نحو ممكن به پایان برسانند.

شخصیت مشكی‌پوش‌ها,مشكی‌پوش,سیاه‌پوشان

6.  منفی باف
این احتمال وجود دارد كه علاقه به رنگ مشكی از یك منفی‌نگری درونی خبر دهد. افرادی كه همیشه سراغ رنگ مشكی می‌روند، احتمالا نیمه خالی لیوان در زندگی‌شان پررنگ‌تر است و نسبت به داشتن افكار منفی گرایش دارند. شاید هم به دلیل گذراندن یك دوره سخت در زندگی- مانند غم از دست دادن عزیزان، بیماری و سوگواری- دچار این انتخاب شده باشند تا به كمك رنگ مشكی احساسات درونی‌شان را ترمیم كنند و این رنگ مرهمی بر زخم‌های آشكار و پنهانی آنها باشد.

-   روانشناسی رنگ‌ها می‌گوید كه بعضی از افراد با انتخاب مشكی از احساسات خودشان مراقبت می‌كنند. در واقع مشكی حائلی بین دنیای بیرونی و درونی فرد است و به او كمك می‌كند به آرامش درونی برسد، احساسات و عواطفش را كمتر با دیگران در میان بگذارد و كمبود اعتماد به نفس یا سایر بخش‌های آسیب‌پذیر روحی را پشت مشكی پنهان كند.

-  هنگام مصاحبه‌های شغلی در مورد پوشیدن لباس مشكی محتاط باشید چون ممكن است نشان دهد فردی تهدیدآمیز هستید و اهداف خوبی در سر ندارید. البته در ‌مهمانی‌های شب پوشیدن لباس مشكی شیك‌تر است و از قدرت شما حكایت می‌كند. این رنگ با برخی از احساسات منفی مانند حس گناه، ترس یا مرگ هم در ارتباط است. مشكی در كنار رنگ‌های دیگری مانند سورمه‌ای و بنفش تیره برای ‌مهمانی‌های رسمی مناسب به نظر می‌رسد. به خانم‌ها توصیه می‌شود همراه با لباس شب مشكی، از زیورآلات براق استفاده كنند تا ظاهری شیك و آراسته‌تر داشته باشند.
منبع:مجله زندگی ایده آل

 

رای خود درباره این پست انتخاب کنید
  • icon
  • icon
    نظرات
      arrow